IBM

Vizibilitate centralizată și analiză de securitate inteligentă pentru a detecta, investiga și răspunde la amenințările critice de securitate cibernetică. IBM QRadar Managementul Evenimentelor și al Securității Informațiilor (SIEM) ajută echipele de securitate să detecteze, să prioritizeze și să răspundă la amenințările din întreaga întreprindere.

Ajută-ți analiștii de securitate să se concentreze pe ceea ce contează cu un SIEM care oferă alerte prioritizate, de înaltă fidelitate, cu TCO previzibil și gestionabil:

  • Bugetați cu încredere și evitați costurile SIEM ascunse
  • Nu trebuie să justificați și să cereți aprobarea bugetară neplanificată
  • Prețuri flexibile, adaptate organizației dvs

Estimatorul de preț QRadar vă va ajuta să dezvoltați o estimare aproximativă a prețurilor pentru a vedea dacă corespunde nevoilor dumneavoastră bugetare. Obțineți o estimare de preț aici.

Contactează-ne pentru detalii și oferte

Demontând miturile despre SIEM: așteptările realiste în era modernă a securității cibernetice

Când evaluați soluțiile SIEM moderne, căutați modalități de a spori capacitatea echipei dvs. de securitate și de a maximiza resursele disponibile. În acest context, ne propunem să demontăm primele șase mituri despre SIEM și să explorăm așteptările realiste pe care ar trebui să le aveți de la un SIEM în zilele noastre.

Analiză funcțională QRadar SIEM

În era modernă, organizațiile se confruntă cu provocări complexe în ceea ce privește securitatea cibernetică. În acest context, sistemele automate joacă un rol crucial în detectarea și remedierea amenințărilor. QRadar SIEM se evidențiază prin capacitatea sa de a filtra informația și de a se concentra asupra aspectelor cu adevărat relevante.

QRadar SIEM lider în topul soluțiilor de securitate

IBM Security QRadar SIEM a fost lider G2 timp de 16 trimestre consecutive. Consultați cele mai recente recenzii ale IBM QRadar SIEM pe G2 și TrustRadius.

Reliable Solutions Distributor

Strada Alexandru cel Bun 85

[email protected]

+373 22 210 208

www.rsd.md