Ce este AV-TEST?

AV-TEST, o companie independentă de top care se ocupă cu testarea soluțiilor de securitate cibernetică. În fiecare an, experții de la AV-TEST evaluează toate produsele actuale de securitate pentru Windows, macOS și Android, testându-le caracteristicile de protecțieperformanță și utilitate.

Laboratorul de testare are o colecție uriașă de mostre de malware, astfel încât poate efectua teste precise și imparțiale pentru a determina gradul de protecție asigurat de acestea împotriva exploit-urilor zero-day, atacurilor drive-by, descărcărilor periculoase, e-mail-urilor infectate cu malware și altor amenințări periculoase. După 12 luni de testare individuală, experții compară rezultatele și acordă fiecărui produs un punctaj.

„Când Institutul AV-TEST testează produsele de securitate în laboratorul său, contează doar faptele concrete și rezultatele convingătoare”, a precizat institutul. „După evaluarea tuturor rezultatelor testelor efectuate în 2021, am identificat cele mai bune produse de securitate IT pentru consumatori individuali și companii.”

AV-TEST a desemnat Bitdefender drept cel mai recomandat furnizor de soluții pentru consumatori individuali pentru al doilea an consecutiv

La fel ca anul trecut, arsenalul antivirus al Bitdefender dedicat consumatorilor individuali a câștigat două premii prestigioase:

Cea mai bună protecție pentru utilizatorii individuali: Bitdefender Internet Security

„Pentru performanța  excepțională la categoria de soluții de protecție împotriva programelor malware pentru Windows  destinate consumatorilor individuali în perioada de testare din 2021.”

Cea mai bună securitate Android pentru utilizatorii individuali: Bitdefender Mobile Security

„Pentru cea mai bună protecție completă a dispozitivelor mobile private Android.”

„Protecția sistemelor Android a devenit mult mai importantă în ultimii ani. La urma urmei, atacatorii și-au dat seama că dispozitivele mobile Android sunt disponibile non-stop și, prin urmare, sunt o țintă valoroasă”, a spus institutul.

De asemenea, pentru al doilea an consecutiv, institutul a recunoscut Bitdefender ca furnizor preferat de clienții corporativi potențiali, acordând soluției GravityZone Ultra premiul Best Protection for Corporate Users (Cea mai bună protecție pentru companii).

„Mulțumită capabilităților extrem de fiabile și remarcabile de combatere a programelor malware din categoria soluțiilor de securitate pentru Windows dedicate companiilor.”

Pentru a afla mai multe despre oferta Bitdefender și pentru a încerca soluțiile noastre gratuit, accesează https://www.bitdefender.com/solutions/.

Rămâi în siguranță!

Articol preluat de pe www.bitdefender.ro

 

Pentru suport în identificare și implementare soluțiilor de securitate de la Bitdefender, contactați echipa RSD la numărul de telefon 022 210208, sau la adresa de email [email protected]

 

Comments are closed.