Camere si senzori

Camere și senzori

See What You've Been Missing

Sistemele de supravegheere și senzorii de securitate sunt elemente extrem de importante în sporirea eficienței măsurilor de securitate.  Prin selectarea și configurarea unui sistem de monitorizare și protecție adecvat specificului și necesităților activității Dvs, se asigură răspunsul și intervenția promptă a forțelor de ordine și de prim ajutor abilitate. Implementarea unui sistem de supraveghere video, vă oferă următoarele avantaje:

  • Asigurați protecția proprietății Dvs dar și a oamenilor din echipa Dvs.
  • Diminuați costurile instituției din contul cheltuielilor pentru personalul de pază și securitate.
  • Păstrați înregistrări exacte  despre acțiuni și evenimente care se întâmplă la birou, în spații comerciale sau în alte zone și analizați situații neobișnuite – de la accidente de muncă, până la acțiuni premeditate. Vizualizați filmările în timp real pe monitoare sau pe telefoane smartphone și monitorizați orice evenimente sau potențiale probleme.
  • Colectați probe pentru organele de ordine și asigurați-vă că făptașii care comit activități infracționale sunt aduși în fața justiției.
  • Obțineți alerte instantanee. Folosind senzori și camere poziționate în mod eficient, puteți sesiza imediat o intrare neautorizată, alertând imediat echipa dumneavoastră, precum și orice alte autorități, conform configurărilor setate.

Ultimate Guide to Commercial Security Camera Systems

Gamă de camere de supraveghere video și senzori de securitate

1. Camere de supraveghere video analogice și camere IP care pot captura imagini de înaltă calitate și pot fi integrate în sistemul de management al video-ului (VMS) companiei. Acestea includ camere compacte, domo, PTZ, termice și specializate pentru diferite aplicații de securitate.

2. Senzori de securitate – Acestea sunt dispozitive care pot detecta mișcarea, temperatura, sunetele și alte caracteristici dintr-o anumită zonă de securitate. Senzori de securitate care includ senzori de mișcare, senzori de temperatură, senzori de sunet, senzori de gaz și senzori de ușă.

3. Camere de rețea multisenzor – Acestea sunt camere de supraveghere video care pot captura imagini din mai multe unghiuri de vedere, folosind senzori de imagine multipli și o singură carcasă comună. Acestea sunt utile pentru zonele cu vedere panoramică largă sau pentru supravegherea mai multor obiective dintr-o singură locație.

4. Camere termice – Acestea sunt camere de supraveghere video specializate care pot detecta radiația infraroșie emisă de obiecte și pot crea o imagine termică a zonei monitorizate. Acestea sunt utile în aplicații cum ar fi supravegherea perimetrului, monitorizarea temperaturii și detectarea incendiilor.

5. Camere specializate pentru aplicații precum supravegherea vehiculelor, monitorizarea frontierei, detectarea fețelor și multe altele.

Produse

Solicită ofertă

Avigilon

Cameras & Sensors