Video infrastructura

Video infrastructure

Powerful integrations

SOLUȚII DE SECURITATE NVR ȘI STOCARE VIDEO

Simplificați gestionarea activelor, raționalizați serverele de securitate video și experimentați înregistrarea de înaltă performanță cu soluțiile Video Infrastructure. Stocare video scalabilă și eficientă din punct de vedere al costurilor, software optimizat pentru costuri de implementare mai mici, procesare mai rapidă a datelor și performanță fiabilă.

Echipamentele de înregistrare video în rețea (NVR) sunt dispozitive bazate pe IP, concepute special pentru gestionarea camerelor, înregistrarea și vizualizarea fluxurilor de imagini ale camerelor de pe un site. NVR-urile sunt, de obicei, sisteme de tip PC sau sisteme de server low-end realizate cu ajutorul unor componente hardware de tip COTS (Commercial off-the-shelf). De obicei, acestea conțin un sistem de operare încorporat sau un sistem de operare client care găzduiește software-ul de gestionare video, care oferă utilizatorilor un mecanism de vizualizare, înregistrare și gestionare a fluxurilor de camere.

Minimizați întreținerea serverelor și optimizați nevoile de afaceri cu monitorizarea stării de sănătate conectată la cloud.

  • Stocare de nivel 1 flexibilă și scalabilă

Soluții de stocare a datelor fiabile și eficiente care pot crește odată cu nevoile dvs.

  • Implementare rapidă și simplă

Simplificați procesul de instalare pentru a integra eficient noile tehnologii în operațiunile de securitate.

  • Gestionare la distanță

Îmbunătățiți eficiența operațională cu un sistem centralizat pentru a monitoriza și gestiona operațiunile din mai multe locații.

Răspundeți mai rapid cu informații bazate pe inteligență artificială

Protejați-vă oamenii și proprietățile cu detectarea amenințărilor în timp real cu ajutorul sistemelor  de securitate inteligente NVR
Permiteți echipelor să reacționeze mai rapid la evenimente critice, datorită  Appearance Search, Facial Recognition și License Plate Recognition (LPR)
Simplificați întreținerea, creșteți disponibilitatea sistemului și minimizați apelurile de serviciu la fața locului pentru locațiile dvs. 

Produse

Solicită ofertă

Avigilon

NVR and video storage security solutions