Video management software

Video management software

Powerful integrations

Elementul central al sistemului dumneavoastră de securitate este software-ul de management al înregistrărilor video (VMS).  În alegerea software-ului este foarte imporant să determinați ce probleme de securitate aveți și cum pot fi acestea rezolvate cel mai bine.

Un software de management video, este conceput pentru a revoluționa modul în care operatorii interacționează și înțeleg mai bine situația de ansamblu cu ajutorul sistemelor lor de securitate video.

Caracteristici ale unui video management software performant

Interfață de focalizare a atenției

O interfață de ultimă generație pentru monitorizarea video în direct, care valorifică tehnologiile de inteligență artificială și de analiză video pentru a determina ce informații sunt importante și ar trebui prezentate operatorilor de securitate.

Recunoaștere facială
Tehnologie de recunoaștere facială bazată pe inteligență artificială care ajută organizațiile să accelereze timpii de răspuns prin identificarea persoanelor care prezintă interes. Persoanele vizate sunt identificate pe baza uneia sau mai multor liste de supraveghere securizate
gestionate de utilizatorii autorizați din cadrul organizației. 

Detectarea mișcărilor și activităților neobișnuite

Tehnologie avansată de inteligență artificială care evidențiază situațiile neprevăzute prin semnalizarea automată a mișcărilor și activităților neobișnuite. Această tehnologie bazată pe dispozitive de inteligență face distincția între o mișcare tipică și una anormală prin învățarea continuă din observarea secvențelor în timp.

Analiza recunoașterii plăcuțelor de înmatriculare

Cu ajutorul unui video management software pot fi citite automat informațiile despre plăcuțele de înmatriculare de la vehicule, legându-le atât cu înregistrările video live, cât și cu cele înregistrate. Creați și importați mai multe liste de urmărire a numerelor de înmatriculare ale vehiculelor pentru  notificări instantanee atunci când o plăcuță de înmatriculare este detectată, sau căutați și găsiți rapid anumite numere de înmatriculare capturate video pentru verificare și investigație.

Securitate cibernetică și protecția datelor cu caracter personal 
Măsurile de securitate ale unui video management software includ aplicarea unei parole puternice, autentificarea conexiunilor și criptarea datelor, precum și permisiuni stricte ale utilizatorilor pentru a accesa funcționalitatea de căutare a informațiilor de identificare a persoanelor. Această soluție ajută la sprijinirea conformității cu noile norme de protecție a datelor și cerințele de confidențialitate ale GDPR.

Produse

Solicită ofertă

Avigilon

Cameras & Sensors