Soluții

Portofoliul nostru de soluții

Suport tehnic din prima clipă. Instruire. Asistență

Reliable Solutions Distributor oferă soluții pentru următoarele domenii de activitate: business, securitate, financiar-bancar, proiectare în construcții, arhitectură, inginerie, energetică, design, telecomunicații, educație și nu numai.

PROTECȚIE ȘI SECURITATE A DATELOR

RSD Portofoliu Produse Server
Securitate informațională

Soluții antimalware pentru stații de lucru, servere și mail. Soluții de prevenire a scurgerilor de date și protecție a acestora asigurând securitatea infrastructurii, a bazelor de date și a diverselor aplicații.

Securitatea infrastructurii

Aplicații și echipamente hardware Gateway/Firewall ce filtrează, inspectează, monitorizează și criptează fluxurile de date realizate între echipamentele IT, reţeaua locală şi rețeaua Internet.

Soluții de back-up

Stații de lucru, servere, echipamente de stocare și back-up pentru a copia și arhiva informațiile importante în companie. Recuperați datele în cazul unei pierderi sau a unei coruperi accidentale, avarii ale unui echipament sau a infectării cu un virus.

Soluții de infrastructură hardware și virtualizare

Tehnologii care permit rularea simultană a mai multor sisteme de operare pe un singur calculator. Partajați și alocați resursele hardware ale unui server în mai multe „mașini virtuale”, transformând hardware-ul în software.

PRELUCRARE, CONTROL ȘI VALORIFICARE A DATELOR​

Automatizarea documentelor

Software de gestionare a ciclului electronic complet al documentelor, inclusiv arhivarea lor. Aplicabil pentru contracte, facturi, HR dosare personale, HR recrutare, registratură, semnătură electronică, etc.

Management, helpdesk și inventariere

Inventarierea bunurilor IT și NON IT, inclusiv monitorizarea conturilor angajaților și a echipamentelor de rețea din cadrul instituției Dvs. (aplicații, servere, routere, switch-uri, AP-uri, stații, etc).

RSD portofoliu valori
Analiză și reporting

Aplicații de business intelligence, statistică și raportare ce permit procesarea eficientă a datelor cu care operați, obținând informații valoroase pentru realizarea predicțiilor și a rapoartelor automatizate.

Soluții de afișaj interactiv

Soluții și tehnologii profesionale de afișare și distribuire a informației. Monitoare, table interactive, echipamente de distribuire a semnalelor video adaptate la un spectru larg de domenii precum educație, cercetare, business ș.a.

SOLUȚII DEDICATE

Softuri și dispozitive care se adresează în mod exclusiv unor ramuri de activitate

Proiectare, construcții, amenajarea teritoriului

Software pentru profesioniștii în arhitectură, inginerie civilă și IMM-uri care doresc să inoveze și să își crească productivitatea și profitabilitatea prin elaborarea unor proiecte sustenabile de inginerie.

Telefonie și radiocomunicații

Integrarea serviciilor de comunicare a instituțiilor și companiilor prin soluții inteligente de Unified Communication, audio și video conferință precum și soluții profesionale pentru comunicații radio.