Creșteți competitivitatea, performanța și adaptabilitatea organizației la schimbările pieței!

RSD, companie de soluții de business și software din Republica Moldova, în parteneriat cu organismul de certificare CERTIND România,  propun serviciile de certificare acreditate european, cu recunoaștere globală marca CERTIND.

Certificările reprezintă dovada faptului că o organizație este de încredere și că funcționează conform standardelor acceptate la nivel mondial.

Ce beneficii aduc certificările?

  • Creșterea numărului de clienți, datorită încrederii garantate prin certificarea obținută.
  • Reducerea costurilor pe termen lung, datorită îmbunătățirii continue a proceselor din cadrul companiei.
  • Creșterea competitivității organizației în raport cu alți concurenți de pe piață.

În condițiile unei concurențe acerbe, una dintre metodele prin care puteți spori încrederea clienților este să obțineți o certificare ISO în următoarele domenii:

  • calitate – ISO 9001,
  • securitatea informației – ISO/IEC 27001,
  • anti-mită – ISO 37001.

Certind este unul dintre cele mai importante organisme de certificare cu capital românesc, acreditat RENAR, cu o experiență de 18 ani în domeniul certificării sistemelor de management și conformității  produselor, inclusiv a furnizării de instruiri.

Începând din 2019, RSD este partener al Certind în organizarea și facilitarea procesului de certificare al organizațiilor din Republica Moldova.

 

Pentru detalii și oferte, contactați echipa RSD la numărul de telefon 022 210 208 sau scrieți-ne un email la [email protected].

 

Comments are closed.