Reduceți cheltuielile de infrastructură cu 33%, reduceți costurile de actualizare a centrelor de date cu 75% și recuperați 30% din timpul de programare datorită unui management mai inteligent al resurselor.

Optimizați costurile de utilizare ale cloud-ului

Reduceți costurile, păstrând în același timp performanța cu optimizarea automată și continuă a cloud-ului de la IBM Turbonomic Application Resource Management.

Utilizarea automatizării bazate pe inteligență artificială IBM® Turbonomic® asigură în mod continuu performanța aplicațiilor. Cu IBM® Turbonomic®  investițiile dvs. în cloud sunt mai inteligente, automatizarea este mai ușoară, iar dvs. puteți în sfârșit să atingeți performanța care să vă asigure agilitatea, elasticitate și viteza necesară de lansare pe piață.

Optimizați centrele de date cu IBM Turbonomic. Plasați centrul dvs. de date în regim de pilot automat cu IBM Turbonomic Application Resource Management.

Continuous compute placement
  • IBM Turbonomic analizează în mod continuu și proactiv nivelul cererii de aplicații și al ofertei de resurse. Acesta generează acțiuni automatizabile care reduc potențialul de congestie a resurselor, reduc impactul latenței și utilizează în siguranță tot hardware-ul fără a pune în pericol performanța.
VM rightsizing
  • Pentru o dimensionare adecvată a mașinilor virtuale (VM), IBM Turbonomic ia în considerare memoria virtuală a acestora, procesorul, stocarea, IOPS și latența, precum și cererea din întreaga configurație.
Continuous storage placement
  • IBM Turbonomic înțelege experiența pe care fiecare sarcină de lucru o obține de la spațiul de stocare și relația pe care acesta o are cu disponibilitatea și performanța matricei de bază. Acest lucru permite IBM Turbonomic să optimizeze dispozitivul de stocare prin mutarea datelor la nivelul de virtualizare fără a perturba performanța sau a forța o reconfigurare a matricei în sine.
Proactive capacity management
  • IBM Turbonomic utilizează o vizualizare precisă a mediului în timp real pentru a simula schimbările pe care le definiți, determinând cât de multă infrastructură fizică este necesară pentru a susține creșterea sau pentru a migra sarcinile de lucru. 
Optimized super clusters
  • Periodic, serverele dvs. nu dispun, probabil, de o cantitate suficientă de spațiu liber. Pentru a remedia acest lucru, IBM Turbonomic vă permite să creați rezerve virtuale care deblochează cantitatea totală de resurse cumulate. Acest lucru oferă mai multă elasticitate, o performanță mai bună și o economie îmbunătățită a cloud-ului direct în centrul dumneavoastră de date.
Initial placement
  • Atunci când implementați o nouă aplicație, trebuie să știți care cluster are acoperire disponibilă și este conform cu toate politicile relevante. IBM Turbonomic răspunde la toate aceste întrebări cu un singur apel API și execută automat plasarea prin intermediul instrumentelor de orchestrare existente. De asemenea, sunt acceptate integrările cu instrumente de flux de lucru sau de ticketing, cum ar fi ServiceNow.

Optimizați utilizarea Kubernetes

Gestionarea Kubernetes la scară largă înseamnă respectarea SLO-urilor, indiferent unde rulează aplicațiile dvs.

Ați investit în containerizare și Kubernetes pentru a beneficia de avantajele elasticității, rezilienței și vitezei de lansare pe piață. Dar parametrii tradiționali, cum ar fi disponibilitatea și latența, nu rezolvă problema performanței în mediile dinamice multicloud sau containerizate.

Pentru ca obiectivele dvs. privind nivelul serviciilor (SLO) să fie semnificative, acestea trebuie să măsoare ceea ce contează cu adevărat: impactul asupra afacerii și experiența clienților. Software-ul IBM® Turbonomic® Application Resource Management determină în mod automat acțiunile de resurse la momentul potrivit pentru a vă asigura că aplicațiile dvs. critice primesc exact ceea ce au nevoie pentru a vă îndeplini SLO-urile.

Sustenabilitate la nivelul industriei IT

V-ați luat angajamentul de a vă reduce impactul asupra mediului, dar vă confruntați cu multe întrebări pe măsură ce vă continuați călătoria spre sustenabilitate? Presiunea de a aborda strategiile IT sustenabile, echilibrând în același timp veniturile, riscurile și creșterea randamentului acționarilor reprezintă o provocare.

Acum puteți avea un impact imediat asupra consumului de energie prin optimizarea modului în care alocați resursele pentru aplicații. Atunci când aplicațiile consumă doar ceea ce au nevoie pentru a funcționa, puteți crește gradul de utilizare, puteți reduce costurile de energie și emisiile de carbon și puteți obține operațiuni eficiente în mod continuu. Platforma IBM® Turbonomic® Application Resource Management (ARM) utilizează automatizarea inteligentă pentru a vă ajuta să faceți exact acest lucru.

 

Pentru detalii și oferte contactați echipa RSD la adresa de email: [email protected], sau la numărul de telefon 022 210 208.

 

Comments are closed.