Building solutions to develop and secure businesses!

RSD DAY este evenimentul anual aflat la a XI-a ediție care reunește producătorii, clienții și partenerii RSD. O adevărată echipă ce, împreună, contribuie de peste un deceniu la dezvoltarea domeniului IT din Republica Moldova! Vă invităm să fiți parte a acestei echipe și să participați la evenimentul ce va avea loc pe 21 octombrie 2021 și va fi transmis live prin platforma online Hopin.com!

Anul acesta, RSD DAY, va pune în discuție rolul și importanța soluțiilor IT în protejarea și dezvoltarea organizațiilor. Vor fi abordate subiecte de actualitate și se va oferi acces direct la informații despre:

  • soluții avansate de securitate cibernetică;
  • analiza datelor și utilizarea acestora în scopul securizării activității și operațiunilor din cadrul organizației;
  • noi valențe ale soluțiilor de detecție și răspuns la amenințările cibernetice; 
  • monitorizare și mentenanță a echipamentelor de rețea;
  • certificări în domeniul IT.

Invitați speciali – reprezentanți  ai unor companii care au definit standarde în domeniul securității cibernetice, a analizei predictive: Bitdefender, McAfee, SAS Institute, DeepSecure, ManageEngine, Cisco, Acunetix, MailStore, Senhasegura, Netwrix, Certind, Watchguard.

Prin intermediul platformei online Hopin.com veți avea posibilitatea să ascultați prezentările vorbitorilor, să vizualizați materiale informative și să comunicați direct cu aceștia în sesiuni individuale și de grup.

Pentru a putea participa, vă rugăm să vă înregistrați la eveniment în timp util. Numărul de locuri este limitat.

Dacă aveți întrebări referitor la modalitatea de înregistrare și participare la eveniment, contactați reprezentantul de vânzări asignat dumneavoastră sau trimiteți un e-mail la [email protected].

Comments are closed.