Dacă doriți să vă asigurați că resursele dvs. sunt protejate utilizați un factor suplimentar de autentificare. Acest lucru asigură identitatea și protejează datele de conectare pentru ca acestea să nu fie ușor piratate sau furate. 

Autentificarea cu mai mulți factori este o metodă de autentificare electronică în care unui utilizator a calculatorului i se acordă acces la un site web sau la o aplicație numai după prezentarea cu succes a două sau mai multe dovezi (sau factori) la un mecanism de autentificare.

Avantajele autentificării multifactoriale:

  • Securitate mai bună: mai multe straturi de securitate ce oferă protecție suplimentară pentru consumatori și angajați.
  • Conversie îmbunătățită: un proces de autentificare simplificat menține productivitatea ridicată, ducând la creșterea conversiilor.
  • Creșterea încrederii clienților: datorită verificărilor suplimentare de securitate, consumatorii și angajații sunt siguri de confidențialitatea și protecția datelor.
  • Costuri de operare reduse: cu cât sunt mai multe straturi de protecție, cu atât este mai mic riscul spargerii conturilor și sustragerii datelor, ceea ce duce la reducerea investițiilor pe termen lung.
  • Conformitate cu standardele și reglementările de protecție a datelor.

Thales oferă cea mai largă gamă de autentificatori bazați pe hardware, software și mobile, permițând organizațiilor să îndeplinească diferite niveluri de asigurare a securității fie ea locală, bazată pe cloud, la distanță sau virtuală. Descoperiți mai multe detalii despre instrumentele de autentificare în video.
Pentru detalii și oferte despre produs, contactați [email protected] sau apelați-ne la 022 210 208.

Comments are closed.