📌9 iunie 2022 #BitdefenderDay – un eveniment de referință în industria IT din Republica Moldova, organizat de #RSD – distribuitor oficial al #Bitdefender în Republica Moldova!
Bitdefender Day a reunit peste 100 de participanți – analiști în securitate cibernetică, specialiști în tehnologii informaționale, parteneri și clienți ai RSD care implementează soluțiile Bitdefender, precum și pe cei care sunt interesați să cunoască mai multe despre tehnologiile de top în lupta cu atacurile cibernetice din ce în ce mai complexe din întreaga lume.
Consolidarea securității cibernetice în Republica Moldova a fost tema principală a evenimentului și a fost pusă în discuție de înalți oaspeți, reprezentanți ai Bitdefender, precum și de reprezentanți ai guvernului și ai sectorului educațional în domeniul digitalizării și tehnologiei informaționale din Republica Moldova 🇲🇩 și România 🇷🇴.

Invitați speciali la Bitdefender Day

Apreciere și gratitudine dlui Prim-ministru pentru Digitalizare 🇲🇩, dlui Iurie Țurcan, pentru cuvântul de salut și expunerea viziunii la nivel de țară privind securitatea cibernetică în Republica Modova.
Mulțumiri speakerilor noștri, oaspeților din România 🇷🇴:
Gabriel David, Șeful Direcției Securitatea Comunicațiilor și a Serviciilor de Tehnologia Informației | Serviciul de Telecomunicații Speciale România
Ion Georgescu, Bitdefender Country manager Romania&Moldova
Andrei Ioniță, Director of Government Affairs and Strategic Accounts | Bitdefender
Alexandru Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist | Bitdefender
Gabriel Mazarache, Solutions Architect | Bitdefender
Recunoștință dlui Gheorghe PANTAZ directorul #STISC și dlui Dinu Turcanu, prorectorul pentru informatizare al #UTM pentru prezentări complexe, detaliate și relevante subiectului propus spre discuție.

Bitdefender își premiază partenerii și clienții

Nu în ultimul rând, Bitdefender Day a fost un moment oportun pentru a-i premia pe cei mai fideli, inovativi, loiali, performanți parteneri și clienți ai Bitdefender în Moldova:
🏆Business Innovation Award: #BNM, #MoldovagazSA
🏆Loyalty Award: #TermoelectricaSA, #CTIF
🏆Bitdefender Ambassadors #ACETI, Ion Bodrug, #UTM, Dinu Turcanu
🏆Excellence in performance Award: #RTSONE, #CompgrupTMT
🏆Value-Added Resseler Award: #StarnetSoluții
🏆Length of service Award: #TECSERV
 
Să ne revedem cu bine la anul!
Comments are closed.