Chișinău, 6 iunie 2024 – RSD, distribuitor unic al Bitdefender în Republica Moldova, a organizat evenimentul anual „Bitdefender Day” în incinta Digital Park din Chișinău. Evenimentul a reunit 90 de participanți, inclusiv specialiști IT din sectorul public și privat, parteneri, precum și reprezentanți ai companiei Bitdefender și ai RSD.

În cadrul evenimentului, participanții au avut ocazia să descopere cele mai noi inovații în securitatea cibernetică și să discute despre colaborări viitoare pentru protejarea împotriva amenințărilor cibernetice. Ziua a fost plină de informații valoroase și oportunități de networking.

Agenda evenimentului a inclus:

  • Prezentări interactive despre avantajele utilizării soluțiilor de securitate cibernetică
  • Analiza peisajului amenințărilor informatice în 2024
  • Discuții despre reziliența cibernetică și soluțiile Bitdefender disponibile în Republica Moldova
  • Ceremonie de înmânare a premiilor și certificatelor Bitdefender, urmată de o sesiune de networking

Evenimentul s-a încheiat cu o întâlnire exclusivă între reprezentanții Bitdefender și partenerii locali, subliniind importanța întăririi canalului de distribuție și colaborării strânse pentru a asigura securitatea cibernetică a companiilor din Moldova.

#RSD și #Bitdefender mulțumesc tuturor participanților pentru prezența lor și contribuțiile aduse la succesul acestui eveniment.

Ne angajăm să continuăm să oferim soluții de securitate cibernetică de top pentru a proteja afacerile din întreaga lume împotriva amenințărilor în continuă evoluție.

RSD este unicul distribuitor local al produselor Bitdefender în Moldova, oferind soluții de securitate cibernetică și suport tehnic pentru companiile din sectorul public și privat.

Bitdefender este lider mondial în securitate cibernetică, oferind soluții inovatoare și servicii pentru protejarea afacerilor și persoanelor fizice din întreaga lume. Cu o experiență de peste 20 de ani, Bitdefender continuă să fie în fruntea luptei împotriva amenințărilor cibernetice.

#BitdefenderDay #CyberSecurity

Comments are closed.