Integrarea camerelor video corporale pentru transmisiune live și înregistrare la fața locului

Violența la locul de muncă este în creștere și, odată cu aceasta, cresc și cerințele față de personalul de pază. De la birouri corporative și puncte de vânzare cu amănuntul la spitale și școli, personalul de securitate este angajat pentru a proteja oamenii și bunurile fizice împotriva violenței și a vătămărilor intenționate.

Camera video corporală Motorola Solutions VB400 a fost concepută pentru lucrătorii din prima linie care se confruntă în mod regulat cu amenințări de agresiune. Cu aspectul său robust și înregistrarea pe durata unei ture, VB400 oferă imagini ale evenimentelor pe măsură ce acestea au loc, permițând un răspuns imediat și oferind dovezi incontestabile.

Atunci când este utilizată împreună cu implementări video fixe și integrată cu Avigilon Control Center (ACC), activarea unei camere VB400 generează un eveniment de pornire a mișcării în software-ul ACC și afișează operatorului de sistem feed-ul video live al camerei, simultan cu feed-urile video de la camerele fixe.

Beneficii ale Motorola Solutions VM400 Body-Worn pentru profesioniștii din domeniul securității

Creat pentru a rezista în timp.  Cu exteriorul său robust, conform IP67 și varietatea de suporturi și fitinguri ce pot fi adaptate la orice tip de uniformă, VB400 este testat conform standardelor militare și este un produs suficient de rezistent pentru orice situație.

Conectat. Fie că transmiteți imagini în direct către ACC sau activând mai multe camere cu ajutorul monitorizării senzorilor prin Bluetooth, VB400 este conectat pentru o utilizare eficientă și răspuns mai inteligent.

Înregistrare asistată de colegi. Dacă este activat, personalul care poartă VB400 se poate asigura că camerele lor încep să înregistreze atunci când se află în prezența unui VB400 care înregistrează deja – oferind o vizibilitate a situației și un punct de vedere care să susțină afirmațiile polițistului.

Surprinde contextul esențial. Cu ajutorul pre și post-înregistrare configurabilă utilizatorii pot fi siguri că întregul incident va fi capturat, indiferent de cât de neașteptat este incidentul și de condițiile în care se activează înregistrarea. 

Descurajează agresiunea și oferă siguranță. Purtarea unui VB400 poate descuraja agresiunea și poate influența comportamentul înainte ca situațiile de conflict să escaladeze. În cazurile în care imaginile realizate sunt necesare pentru probe, înregistrările video capturate oferă o imagine imparțială în 1080p HD.

Ușor de folosit. De la atribuirea unei camere și efectuarea de înregistrări până la descărcarea materialelor video și crearea de rapoarte de incidente și dosare, VB400 și software-ul aferent este simplu de utilizat, ușor de de integrat și conceput pentru utilizarea zilnică.

Pentru detalii și oferte contactați-ne la numărul de telefon: 022 210208 sau la adresa de e-mail [email protected].

Comments are closed.