Echipa RSD a finalizat cu succes livrarea unui lot de 30 de camere corporale Avigilon către Inspectoratul de Stat pentru Supravegherea Produselor Nealimentare și Protecția Consumatorului.

Echipa RSD a livrat cu succes 30 de camere corporale Avigilon. Astfel, suntem onorați să contribuim la consolidarea infrastructurii care susține siguranța produselor și protecția consumatorilor. Această colaborare reflectă angajamentul nostru continuu pentru calitate și excelență în domeniul furnizării echipamentelor de ultimă generație.
 
Utilizarea camerelor video Avigilon va spori responsabilizarea inspectorilor în exercitarea atribuțiilor, iar înregistrările în timp real vor servi drept mijloc esențial pentru constatarea contravențiilor/infracțiunilor, acolo unde este necesar.

Camere de supraveghere vor avea un rol important în asigurarea unui nivel înalt de protecție a consumatorilor

Viceprim-ministrul, ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba, a subliniat importanța acestei inițiative, evidențiind rolul camerelelor în asigurarea unui nivel înalt de protecție a consumatorilor și supraveghere a pieței. De asemenea, Magdalena Mueller-Uri, șefa secției Cooperare din delegația UE în Republica Moldova, a reiterat sprijinul european pentru această inițiativă, subliniind că transparența adusă de camere va contribui la integritatea, profesionalismul și transparența Inspectoratului.

Suntem recunoscători pentru oportunitatea de a contribui la această inițiativă vitală și ne angajăm să susținem astfel de proiecte care aduc beneficii comunității și întăresc integritatea instituțiilor.

Comments are closed.