Toronto, Canada – Compania Avigilon, lider global în soluții de securitate și video-monitorizare, este încântată să anunțe extinderea prezenței sale în Republica Moldova, prin parteneriatul cu RSD, companie specializată în instalarea și întreținerea sistemelor de securitate.

Despre compania Avigilon

Avigilon este cunoscută în întreaga lume pentru inovarea sa continuă în soluțiile de securitate și video-monitorizare, oferind clienților săi cele mai avansate tehnologii și produse de înaltă calitate.

Compania Avigilon oferă o gamă largă de produse pentru supraveghere video și securitate fizică, inclusiv:
– Camere de supraveghere video de înaltă definiție, inclusiv camere fixe, camere de tip pan-tilt-zoom și camere speciale, cum ar fi camere pentru recunoașterea fețelor și camere termice.
– Software-ul de management al video-ului, inclusiv software de înregistrare video, software de analiză video pentru detectarea evenimentelor și software pentru controlul accesului și securitatea încăperilor.
– Echipamente de stocare și analiză a datelor, cum ar fi soluțiile de stocare video în rețea și serverele de management al video-ului.
– Soluții integrate de securitate, care integrează multiple tehnologii de securitate, cum ar fi supravegherea video, controlul accesului, sistemul de alarmă și soluțiile de interfonie.

Avigilon are o rețea globală de parteneri și distribuitori și își desfășoară activitățile în mai mult de 120 de țări din întreaga lume.

Avigilon în Republica Moldova

În Republica Moldova, compania va oferi o gamă largă de produse și servicii de securitate, cum ar fi camere de supraveghere, software-uri de monitorizare, sisteme de control acces, soluții de protecție perimetrală și multe altele.

Suntem încântați să ne extindem prezența în Republica Moldova și să oferim clienților noștri cele mai avansate tehnologii de securitate și video-monitorizare”, a declarat John Kedzierski, vicepreședinte senior al Avigilon. „Parteneriatul nostru cu RSD, companie specializată în sisteme de securitate, ne va permite să răspundem rapid și eficient la nevoile clienților noștri din Republica Moldova, oferindu-le soluții personalizate și de încredere”.

Avigilon este recunoscută la nivel global pentru calitatea și fiabilitatea soluțiilor sale de securitate, fiind utilizată de organizații din diverse industrii, cum ar fi retail, banking, transporturi, sănătate, construcții și multe altele.

Pentru mai multe informații despre soluțiile de securitate și video-monitorizare oferite de Avigilon în Republica Moldova, contactați-ne la adresa

[email protected] sau la numărul de contact 022 210 208.

Comments are closed.