Creșteți eficiența, performanța și adaptabilitatea instituției!

Certificările reprezintă dovada faptului că o organizație este de încredere și că funcționează conform standardelor acceptate la nivel mondial.
 

În Decembrie 2023, pentru prima dată în Republica Moldova, două primării au obținut certificatele ISO pentru Sistemul Integrat de Management al Calității și Management Anti-mită conform standardelor ISO 9001 și ISO 37001.

Parcursul către o bună guvernare este un efort continuu, iar certificarea sistemelor de management ale instituției și de conformitate cu standardele globale, este un pas important în acest proces.

RSD, companie de soluții de business și software din Republica Moldova, în parteneriat cu organismul de certificare CERTIND România,  propun serviciile de certificare acreditate european, cu recunoaștere globală marca CERTIND.

Certificări ISO recomandate

Sporiți încrederea comunității, dar și a partenerilor instituției dumneavoastră prin obținerea certificărilor ISO în următoarele domenii:

  • Managementul Calității – ISO 9001
  • Sisteme de Management al Securităţii Informaţiei  – ISO/IEC 27001
  • Sisteme de management anti-mită – ISO 37001

Certind este unul dintre cele mai importante organisme de certificare cu capital românesc, acreditat RENAR, cu o experiență de 18 ani în domeniul certificării sistemelor de management și conformității  produselor, inclusiv a furnizării de instruiri.

Începând din 2019, RSD este partener al Certind în organizarea și facilitarea procesului de certificare al organizațiilor din Republica Moldova.

Pentru detalii și oferte, contactați echipa RSD la numărul de telefon 022 210 208 sau scrieți-ne un email la [email protected].

Comments are closed.