Motivele utilizării soluțiilor externe de arhivare a email-urilor

Chiar dacă email-urile pot fi arhivate nativ în Microsoft 365, există multe motive pentru a utiliza o soluție externă de arhivare a email-urilor, cum ar fi MailStore Server în combinație cu Microsoft 365. Motivele pentru aceasta au fost explicate de institutul de cercetare de piață Osterman. Multe companii cred, de exemplu, că nu mai este necesar să-și protejeze și să-și păstreze propriile date critice de afaceri după migrarea către cloud (public), deoarece presupun că furnizorul de cloud este responsabil pentru backup-ul datelor lor.

Cu toate acestea, această părere este complet greșită. Clienții Microsoft 365 sunt responsabili pentru protecția și stocarea datelor lor, ceea ce include arhivarea și backup-ul regulat al datelor de afaceri. În calitate de furnizor public de servicii cloud, Microsoft este responsabil doar pentru disponibilitatea serviciului său și pentru protejarea acestuia de întreruperi. De aceea, companiile care folosesc un astfel de serviciu public cloud ar trebui să ia măsuri pentru a se proteja de riscul pierderii datelor.

MailStore Server nu numai că oferă protecție și face email-urile dvs. în Microsoft 365 disponibile central și independent, ci și, printre altele, oferă un model de autoservire rapid care permite utilizatorilor finali să caute și să restaureze email-uri și fișiere atașate folosind arhiva de email.

Pregătirea sincronizării și utilizatorilor Microsoft 365

Tech Tips: Microsoft 365 and MailStore Server for New Customers (1/2) – User Synchronization

În acest videoclip, descriem configurația inițială și conectarea MailStore Server la Microsoft 365. În același timp, vă arătăm cum să conectați MailStore Server la Microsoft 365, pentru a sincroniza informațiile utilizatorului de la Microsoft 365. Adresăm, printre altele, înregistrarea MailStore Server ca aplicație în Azure AD și să atribuirea permisiunilor necesare. În cele din urmă, vă arătăm cum să efectuați sincronizarea utilizatorului.

Personalizarea profilului de arhivare în MailStore Server

Tech Tips: Microsoft 365 and MailStore Server for New Customers (2/2) – Archiving Profiles

În al doilea videoclip, am dori să vă arătăm cum să vă arhivați complet căsuțele poștale Microsoft 365. Vă rugăm să vă asigurați că ați efectuat deja toți pașii din videoclipul anterior (partea 1). Apoi puteți continua cu selectarea profilului de arhivare. Vă explicăm cum să arhivați email-urile existente și viitoare cu MailStore Server prin „arhivare jurnal” (cunoscută și ca jurnal).

Vă recomandăm programul nostru de completare gratuit MailStore Gateway ca o cutie poștală externă pentru jurnal. De asemenea, explicăm cum să definiți regulile de ștergere, de exemplu.

Pentru oferte și detalii, completați FORMULARUL sau contactați-ne la numărul de contact 022 210 208.

Comments are closed.