Bitdefender Endpoint Detection and Response

Ce este EDR?

Bitdefender EDR, soluția de detecție și răspuns la nivel de endpoint, este o tehnologie care monitorizează continuu rețeaua dumneavoastră pentru a detecta problemele de securitate de la nivelul acesteia  și a vă ajuta să opriți atacurile cubernetice.

Infractorii cibernetici folosesc metode din ce în ce mai sofisticate, iar atacurile avansate de astăzi sunt din ce în ce mai greu de detectat. Folosind tehnici care imită comportamentele de rutină, un atacator poate accesa infrastructura organizației și poate rămâne nedetectat luni de zile, crescând semnificativ riscul apariției unei breșe costisitoare de securitate.

Pentru organizațiile a căror soluții actuale de securitate la nivel de endpoint nu oferă vizibilitatea asupra atacurilor avansate și capabilități de răspuns – adăugarea soluției Endpoint Detection and Response (EDR) reprezintă un mod rapid și simplu de a consolida operațiunile dumneavoastră de securitate.

Soluția Bitdefender EDR monitorizează rețeaua organizației pentru identificarea activităților suspecte din timp și oferă instrumente care vă protejează împotriva atacurilor cibernetice. Caracteristicile sale de vizualizare a amenințărilor ghidează investigațiile și maximizează capacitatea dumneavoastră de a răspunde direct la amenințări.

Modulul EDR este disponibil ca soluție individuală care funcționează împreună cu soluția dumneavoastră existentă de securitate pentru endpoint-uri și ca platformă de protecție pentru endpoint-uri integrată complet.

Care sunt avantajele soluției Bitdefender EDR?

Cea mai bună detecție din industrie

  • Bitdefender EDR integrează tehnologia noastră premiată de machine learning, caracteristicile de scanare în cloud și sandbox analyzer pentru a detecta activitatea periculoasă care se sustrage mecanismelor tradiționale de prevenire a atacurilor la nivel de endpoint.
  • Vizibilitate completă asupra tehnicilor, tacticilor și procedurilor (TTP) utilizate pentru a vă ataca sistemele.
  • Capacități de căutare avansatăîn funcție de indicatori specifici de compromitere (IoCs), tehnici MITRE ATT&CK și alte instrumente pentru a descoperi atacurile încă dintr-un stadiu incipient.

Investigații și răspunsuri targetate

  • Fluxurile de răspuns integrate, care sunt ușor de respectat, vă permit să răspundeți eficient, să limitați răspândirea laterală și să opriți atacurile în curs.
  • Caracteristicile de vizualizare a amenințărilor vă permit să vă concentrați pe anumite aspecte în cadrul investigațiilor, vă ajută să înțelegeți detecțiile complexe, să identificați cauza principală a atacurilor și să vă maximizați capacitatea de a răspunde direct.
  • Prioritizare automatizată a alertelor cu funcții de remediere cu un singur clic.

Eficiență maximă

  • Agent ușor de instalat, cu costuri administrative reduse și administrare în cloud.
  • Modulul unic de analiză a riscurilor asociate utilizatorilor și endpoint-urilor oferă recomandări aplicabile pentru îmbunătățirea posturii de securitate a organizației și reducerea riscurilor.
  • Flexibil, scalabil și cu posibilitate de upgrade la platforma completă de protecție la nivel de endpoint și serviciile administrate de detecție și răspuns (MDR) de la Bitdefender.

Articol preluat de pe www.bitdefender.ro

Comments are closed.