La data de 15 iulie, echipa RSD a participat la evenimentul IT MEETING „Fii informat! Cunoaște angajatorii în IT”, organizat de ACETI și ATIC/Tekwill. În cadrul evenimentului desfășurat la Bălți, au participat circa 100 de absolvenți ai școlilor din nordul țării. Evenimentul a avut ca scop popularizarea domeniului IT și creșterea interesului elevilor pentru a se orienta spre o carieră de succes în IT. 

La conferință au fost prezentate rezultatele studiului  pentru calificările în IT&Inginerie în Regiunea de Dezvoltare Nord (https://aceti.md/rezultate-studiu/), precum și oportunitățile de studii și instruire pentru această specialitate la Universitatea Alecu Russo din Bălți.

De asemenea, elevii au avut posibilitatea să afle de la potențialii angajatori – companii regionale și naționale – mai multe despre specificul activității în domeniul IT, așteptările și calificările necesare.

RSD, membru activ al ACETI, a venit cu o prezentare a profilului companiei demonstrând prin propriul exemplu actualitatea, diversitatea și complexitatea domeniului, oportunitățile nelimitate pe care le oferă acesta dar și direcțiile spre care ar putea să se orienteze pentru a deveni buni specialiști, apreciați și bine cotați.  

Comments are closed.