RSD PARTENERUL VOSTRU DE ÎNCREDERE

în integrarea sistemelor informatice performante 

Anul 2022 a fost unul cu multe provocări, dar și cu numeroase realizări pentru compania RSD. Datorită investiției pe care am facut-o în instruirea echipei și a rezultatelor pe care le-am obținut, am reușit să avansăm în relația noastră cu renumiți furnizori de soluții, devenind în anul 2022 Gold business partner IBM, Authorized Veeam reseller, VMware Partner – Level Partner.

Am diversificat oferta noastră prin încheierea unor noi parteneriate pentru soluțiii, precum Avigilon – lider în soluții de videomonitorizare de la Motorolla, Pure Storage – echipament hardware pentru stocarea datelor, Lookout – securitatea device-urilor mobile.

Am continuat să oferim acces la evenimente IT&C clienților și partenerilor noștri locali, pentru a discuta noutăți, tendințe și provocări în industria IT: Bitdefender Day, IBM Day, RSD Day.
Încheiem anul cu recunoștință față de clienții și partenerii noștri pentru colaborarea pe care am avut-o în acest an, asumându-ne angajamentul de a continua și în anul care vine consolidarea poziției noastre de distribuitor și implementator de soluții software de înaltă valoare, contribuind la îmbunătățirea calității serviciilor IT în Republica Moldova.

RSD UNIC DISTRIBUITOR OFICIAL BITDEFENDER ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Comments are closed.