Soluții strategice de securitate cibernetică în afaceri

Pe data de 19 octombrie 2023, RSD a organizat evenimentul anual de referință pentru comunitatea de securitate cibernetică și apărare, „Annual Conference: RSD Day 2023.”  Acest eveniment a fost un forum de excelență pentru cei pasionați de securitate cibernetică, aducând laolaltă gânditori de top, experți și profesioniști din industrie pentru a explora cele mai recente inovații și soluții în acest domeniu vital.

Dimineața a debutat cu o sesiune captivantă despre securitatea cibernetică în afaceri.

Andrei Ioniță, Regional Director of Government Affairs and Strategic Accounts la Bitdefender, a deschis evenimentul cu o prezentare  „A safer digital space with Bitdefender.” A urmat Rares Popa, Field and Enablement Sales Engineer la Bitdefender, care a discutat despre Bitdefender GravityZone și noile sale capabilități.

În continuare, Mihai Baidoc, Security Engineer la Provision, a abordat subiectul „Data Loss Prevention: Protect your data – wherever it resides – against accidental and intentional exposure,” evidențiind importanța protejării datelor în orice context. O soluție marca Trellix.

Sesiunea a continuat cu noutatea din portofoliul de soluții ale RSD – Cloudera. Speaker a fost Peter Shajjad Rizvi, Account Executive, Cloudera, care le-a vorbit participanților despre platforma de management și analiză a datelor.

Sesiunea s-a încheiat cu prezentarea directorului comercial al RSD, Mihai Moraru, care a venit cu o prezentare despre soluțiile de OpManager ale ManageEngine

Prima sesiune a conferinței RSD Day, s-a încheiat cu două prezentări livrate de Marius Burlacu, Sales Manager Power Quality & IT Channel, Eaton, care le-a vorbit participanților despre infrastructura energetică de ultimă generație. Fiind urmat de de Adrian Aldea de la IBM, care a discutat despre „Qradar, monitorizare events & flows.”

Explorând Securitatea și Apărarea

După-amiaza a adus o nouă perspectivă asupra securității și apărării. Pavel Danylyuk, Avigilon Regional Sales Manager pentru Ucraina și Asia Centrală, a prezentat produsele inovative și complexe ale Avigilon în domeniul video monitorizării și access control, iar Valeriu Elaș, Technical Director la RSD, a încheiat sesiunea cu o prezentare despre body-worn cameras dedicate personalului din domeniului securității. 

„Annual Conference: RSD Day 2023” a fost un eveniment de succes, oferind participanților oportunitatea de a explora cele mai noi tendințe și soluții în domeniul securității cibernetice.

Participanții au avut ocazia să exploreze cele mai recente soluții și să învețe de la cei mai buni din industrie. De la prezentări informative la sesiuni interactive de întrebări și răspunsuri, evenimentul a oferit o perspectivă valoroasă asupra provocărilor și oportunităților de actualitate.

În încheiere, „RSD Day 2023” a demonstrat încă o dată importanța unei abordări progresive în ceea ce privește securitatea digitală. Acest eveniment a fost nu numai o sursă de cunoaștere, ci și un loc de conectare și inspirație pentru toți cei prezenți.

Comments are closed.