IBM Day

Pentru a participa la IBM Day, vă rugăm să vă înregistrați la eveniment în timp util. Numărul de locuri este limitat.

IBM Day este un eveniment B2B, ce va reuni partenerii și clienții care implementează soluțiile IBM, precum și pe cei care sunt interesați să cunoască mai multe despre produsele și tendințele anunțate de IBM în Moldova. În cadrul evenimentului vom discuta despre soluțiile de top ce pot să contribuie la modernizarea și transformarea digitală a proceselor din cadrul organizațiilor, inclusiv: soluții relevante de securitate, soluțiile de Automation&Integration și Data&Ai.

Agendă

Your IBM experts

Mugurel Gheorghe

Senior Business Consultant & DPE at IBM

Mihai Moraru

Commercial Director at RSD

Patricia Oprea

Software Brand Partner Specialist Romania & Moldova at IBM

Andrzej Wojtkowiak

IBM Security Leader for Central & Eastern Europe

Adrian Aldea

EMEA Security Tiger Team at IBM

Ana – Maria Florea

Data and AI Client Technical Professional

Radu Dima

Tech Data IBM Software & Sevices channel manager

Carmen Răileanu

Director IBM Automation Technical Sales, EMEA

Descoperă soluțiile IBM

Vedeți cum IBM QRadar ajută echipele de securitate să detecteze cu acuratețe și să prioritizeze amenințările din întreaga întreprindere. QRadar oferă informații inteligente care permit echipelor să accelereze procesele operațiunilor de securitate pentru a reduce impactul incidentelor.

Aflați cum să creați fluxuri de lucru inteligente pentru operațiunile IT. Soluțiile de automatizare de la IBM permit angajaților din organizație să-și îmbunătăţească productivitatea și să reducă stresul.  #LetsCreate

Faceți un tur rapid prin abordarea prescriptivă a IBM pentru a construi și scala soluțiile de inteligență artficială în cadrul organizațiilor.

Este timpul să regândiți modul în care organizația dumneavoastră gestionează activele cu IBM Maximo Application Suite. Într-o singură platformă, veți găsi cele mai bune capabilități din această clasă de produse pentru gestionarea de la distanță a activelor și îmbunătățirea performanței companiei.