Suntem încântați să vă informăm despre participarea de succes a IBM la Moldova Digital Summit 2024, unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul tehnologiei din regiune. În calitate de partener silver, RSD a fost mândru să fie alături de IBM la acest summit prestigios.

Timp de două zile, la Chișinău Arena, a avut loc cel mai mare eveniment digital al țării – Moldova Digital Summit, sub genericul „Powering a 100% Digital Tomorrow”. Summit-ul a fost deschis de prim-ministrul Dorin Recean și vicepremierul Dumitru Alaiba și a adunat experți internaționali și locali, inovatori, autori de renume mondial, lideri de opinie și pasionați de digitalizare și inovație.

IBM, clasată printre cele mai mari organizații de tehnologii informaționale din lume, a impresionat participanții cu inovațiile și soluțiile sale avansate.

La Moldova Digital Summit 2024, participanții au avut ocazia să descopere cum soluțiile inovatoare și expertiza IBM contribuie la un viitor digital mai sigur și mai eficient. Hrvoje Greguric, IT Automation SME NCEE Region la IBM, a susținut un keynote captivant pe tema „AiOps: Taking the Stress Out of Application Performance Management”, aducând în prim-plan tehnologiile de automatizare IT și beneficiile acestora pentru managementul performanței aplicațiilor.

Mulțumim tuturor celor care au participat și au contribuit la succesul acestui eveniment remarcabil! Rămâneți alături de noi pentru a afla mai multe despre următoarele inovații și evenimente din domeniul tehnologiei.

Despre IBM:
IBM este lider mondial în tehnologie, cu peste un secol de inovație și contribuții remarcabile în diverse domenii, inclusiv sănătate, retail, trafic și sport. IBM se angajează să transforme și să îmbunătățească viața oamenilor prin soluții tehnologice avansate.

Despre RSD:
RSD este un distribuitor de top de soluții IT în Moldova, dedicat să aducă cele mai bune tehnologii globale pe piața locală și să sprijine companiile în procesul de transformare digitală.

#MDS24 #MoldovaDigitalSummit #IBM #RSD #Inovație #TransformareDigitală #Tehnologie #LideriÎnTehnologie

Comments are closed.