Gestionați portofoliile imobiliare pe tot parcursul ciclului lor de viață cu o soluție inteligentă de gestionare a activelor.

IBM TRIRIGA Application Suite, o soluție avansată de gestionare inteligentă a activelor pentru administrarea integrată a locurilor de muncă (IWMS), vă oferă o suită de capacități pentru a sprijini planificarea dinamică a spațiului.

Beneficii

  • Optimizați spațiul din clădirile dumneavoastră. Colectați și analizați datele pentru a maximiza utilizarea și pentru a oferi angajaților spațiile de care au nevoie.
  • Creați o experiență optimă la locul de muncă, concentrată pe sănătatea și bunăstarea angajaților și care să îi mențină pe aceștia în siguranță, conectați și productivi.
  • Dimensionați-vă corect portofoliul imobiliar. Simplificați administrarea și contabilitatea contractelor de leasing pentru a reduce costurile.
  • Maximizați eficiența operațiunilor și a cheltuielilor de mentenanță. Folosiți operațiuni de mentenanță preventivă și de mentenanță bazată pe starea de uzură.
  • Gestionați și extindeți proiectele de capital. Îmbunătățiți
    durata ciclului proiectului, eliminați depășirile de buget și blocajele de resurse, analizați riscurile proiectelor pentru a îmbunătăți deciziile de planificare.â
  • Reduceți amprenta globală de carbon. Identificați și evaluați oportunitățile de reducere a consumului de energie.

Cazuri de utilizare pentru profesioniștii din domeniul imobiliar și al gestionării infrastructurii

TRIRIGA are combinația potrivită de aplicații pentru a îndeplini sarcinile într-o singură soluție modulară – ajutându-vă să maximizați ciclul de viață al clădirilor dvs. la fiecare etapă.
Folosiți Maximo Tririga pentru:
❑ Optimizarea spațiului
❑ Eficiența operațiunilor și a cheltuielilor de mentenanță
❑ Contabilitatea contractelor de
leasing

❑ Gestionarea proiectelor de capital

Simplu. Rapid. Flexibil.

 

Pentru detalii și oferte contactați echipa RSD la adresa de email: [email protected], sau la numărul de telefon 022 210 208.

 

Comments are closed.