Protejați-vă împotriva accesului neautorizat prin aplicarea Autentificării Continue pe toate dispozitivele din organizație. ActiveLock verifică în mod constant modul în care utilizatorii își introduc datele, ajutând astfel la implementarea principiilor Zero Trust.

  • Reduceți riscurile de securitate fără a deranja activitatea angajaților.
  • Asigurați confidențialitatea datelor importante ale companiei instantaneu. 
  • Autentificați angajații după felul în care introduc textul în calculator prin tastare.

Autentificarea continuă a endpoint-urilor

 Pe măsură ce tot mai mulți angajați lucrează de la distanță, se constată că utilizarea doar a unei parole pentru securizarea accesului la dispozitive și conturi nu mai este suficientă. Autentificarea continuă a endpoint-urilor (CEA) reprezintă o soluție adaptată la această schimbare semnificativă în mediul de lucru, asigurând securitatea dispozitivelor organizației împotriva accesului neautorizat.

Securitatea în trecut versus securitatea în prezent

În trecut, abordarea în securitate era să „crezi, dar să verifici”. Verificarea identității la momentul conectării era suficientă pentru a permite utilizatorilor accesul la rețeaua organizației.

Cu toate acestea, recentele incidente de securitate la companii precum Twilio, Uber, Okta și LastPass au arătat că parolele nu mai sunt suficiente pentru a proteja datele. Acestea pot fi ușor compromise sau accesate prin metode de manipulare socială.

În prezent, principiul este „Niciodată să nu ai încredere, VERIFICĂ ÎNTOTDEAUNA”. Un cadru Zero Trust recunoaște că verificarea identității unui utilizator de la un computer al organizației este ineficientă dacă se face doar o dată la conectare sau periodic pe parcursul zilei. Pentru a satisface cerințele Zero Trust, autentificarea angajaților și a contractanților trebuie să se desfășoare în mod continuu pe întreaga perioadă a accesului la dispozitiv sau rețea.

Typing DNA ActiveLock în suportul strategiei Zero Trust

Cum vă ajută Autentificarea Continuă a end-point-urilor cu ActiveLock să implementați strategia Zero Trust:

  • Protejează confidențialitatea! ActiveLock examinează doar MODUL în care utilizatorii tastează, nu și CE tastează. Datele de tastare nu sunt procesate în cloud, asigurând că nicio informație nu este transmisă în exterior.
  • Ușor de instalat pe toate computerele! Prin integrare simplă și sprijin dedicat din partea echipei noastre, ActiveLock poate fi extins la nivelul end-point-urilor în organizații de diverse dimensiuni.
  • Configurabil. În funcție de nivelul de securitate dorit, ActiveLock poate fi personalizat în trei moduri: Echilibrat, Mai Sigur și Mai Puțin Restrictiv.

Typing DNA disponibil și în Republica Moldova prin partenerul nostru Romsymdata – distribuitor autorizat TypingDNA.

Pentru mai multe informații despre soluțiile de securitate cibernetică în Republica Moldova, contactați-ne la adresa [email protected] sau la numărul de contact 022 210 208.

Comments are closed.