Implementing and Administering Cisco Solutions (CCNA) v1.0

Cursul IT de specializare pentru ingineri și administratori de rețea acoperă aspecte precum configurarea componentelor de rețea precum swithc-uri, routere și controlere LAN fără fir; gestionarea dispozitivelor de rețea și identificarea amenințărilor basic de securitate.

Cui i se adresează?

Acest curs se adresează tuturor celor care doresc să obțină certificarea CCNA.  Cursul oferă cunoștințe de bază pentru toți tehnicienii de suport implicați în activități de instalare la nivel începător, operațiuni și verificare a rețelelor Cisco.

Detalii curs

Durata

5 zile

Preț

1500 EUR

Nivel de specializare

2.Associate

Modalități de livrare

Clasă virtuală

Ce vei învăța?

Cursul Implementing and Administering Cisco Solutions (CCNA) v1.0 oferă o gamă largă de cunoștințe fundamentale pentru mai multe ramuri în IT

Printr-un mix de predare, studiu individual și laboratoare practice vei afla cum sp instalezi, operezi, configurezi și cum să verifici la nivel basic rețelele IPv4 și IPv6. Cursul acoperă aspecte precum configurarea componentelor de rețea precum swithc-uri, routere și controlere LAN fără fir; gestionarea dispozitivelor de rețea și identificarea amenințărilor basic de securitate. Cursul oferă, de asemenea, și o bază în programabilitatea rețelei, automatizarea și rețele definite de software.

Acest curs te ajută să te pregătești pentru promovarea examenului de certificare 200-301 Cisco® Certified Network Associate (CCNA®).

 

Cerințe preliminare:

Pentru a putea participa în cadrul acestui curs, studenții trebuie să:

  • aibă cunoștinte de utilizare a PC-ului
  • aptitudini de utilizare a internetului la nivel începător
  • cunoștinșe de baza ale adresei IP

Agenda cursului:

Materialele de curs sunt în limba Engleză. Predarea se face în limba Română. Accesează agenda cursului.