Intrați LIVE de oriunde, la nivel profesionist, cu #Aten UC9020 StreamLIVE™ HD.

Creați producții profesionale, dinamice, multi-camera cu ajutorul UC9020 StreamLIVE™ HD. Este cel mai simplu studio TV pentru livestreaming, all-in-one de calitate TV care are capabilități impresionante în ciuda dimensiunilor sale reduse. Absolut tot de ce aveți nevoie pentru livestreaming este disponibil imediat și plug-n-play. Nu mai e nevoie de computer, monitor, setări software complicate. 

Aplicație intuitivă pentru preview și monitorizare program. Puteți schimba aspectul video în Full Screen/PIP/PBP, puteți adăuga cu ușurința subtitrări sau tranziții pentru un aspect cât mai profesional.

Panou de control compact și robust – Mixați între canalele video multiple sau sursele audio cu ajutorul butoanelor dedicate iluminate.

Intuitiv, de la început până la sfârșit
Mixer Audio-Video all-in-one multi-canal Aten UC9020 Stream Live HD a fost optimizat pentru cea mai simplă operare posibilă, incluzând panelul pentru control hardware precum și puternica dar sofiscticata aplicație care transformă iPad-ul* într-o interfață tactilă de control, preview, monitorizare, editare în timp real și aranjare a multiplelor elemente din programul de mixaj. Puteți comuta și mixa conținut audio/video, schimba setările și efectele dar si salva până la 8 scenarii ce pot fi comutate rapid în timpul transmisiei live.

*Compatibilitate cu diferitele modele de iPad
• iPad Pro (3rd gen) cu iOS 11 sau superior
Următoarele modele de iPad cu iOS 11 sau ulterior (Necesită Adaptor Apple Lightning USB 3):
• iPad Pro (1st gen) 

• iPad Pro (1st gen) 

• iPad Pro (2nd gen) 

• iPad Pro (2nd gen)
• iPad (5th gen sau ulterior)

 • iPad Air (3rd gen sau ulterior) 

• iPad Mini (5th gen sau ulterior)

Transmite LIVE, către orice platformă majoră de oriunde
Prin intermediul encoder-ului și serverului de streaming integrat, tot ceea ce trebuie sa faceți este să conectați sursele video și legatura la Internet. StreamLIVE™ HD este compatibil cu toate platformele majore și poate transmite live către două platforme simultan, practic oriunde, incluzând Facebook, YouTube, Vimeo, Livestream sau orice altă destinație RTMP, toate în high-quality full HD.

Facebook . Youtube . Live Stories . Periscope . Meerkat . YouKnow . Twitter . Vimeo

Nu necesită, Post-Producție!
iPad-ul devine dispozitivul Dvs personal de editare video. Cu ajutorul aplicației ATEN OnAir™, puteți proiecta și preseta până la 8 scenarii utilizând interfața intuitivă tactilă și editorul customizabil de scene. Combinați, editați și scalați conținutul video pentru a obține layout-uri PnP incredibile. Adăugați imagini .png cu transparență, background-uri și text pentru a obține efecte cu aspect profesional. Scenele presetate pot fi exportate și partajate în comunitatea voastră către alte sisteme StreamLIVE™ HD.

Ușor și portabil are o greutate de numai 1.9kg. Proiectat pentru a simplifica productia video, StreamLIVE™ HD nu este doar un echipament all-in-one ce reduce necesarul de tehnica și cablare pentru transmisiile live, fiind de asemenea compact și portabil. Este foarte simplu de configurat și transportat. Veți scăpa de echipamentele voluminoase și configurările complexe. 

Solicitați oferte privind produsul la [email protected] sau la numarul de telefon 022 210 208.

Comments are closed.