Soluție Completă De Gestionare a Accesului Privilegiat

Utilizarea abuzivă a privilegiilor este o amenințare de top la adresa securității cibernetice în prezent, care duce adesea la pierderi costisitoare și poate chiar la blocarea întreprinderilor. Este, de asemenea, unul dintre cei mai populari vectori de atac în rândul hackerilor, deoarece atunci cand sunt furate credențiale pentru conturi privilegiate, se obține acces la infrastructura întreprinderii, adesea fără a ridica alarme până când daunele sunt făcute.

ManageEngine PAM360 împuternicește întreprinderile care doresc să reducă acest risc în creștere cu o soluție de gestionare a accesului privilegiat (PAM), care asigură că nicio cale de acces privilegiată la activele critice ale intreprinderii nu este lăsată negestionată, necunoscută sau nemonitorizată.

PAM360 este o soluție completă pentru companiile ce doresc să încorporeze PAM în operațiunile lor de securitate. Pam360 furnizează o consolă centrală ce furnizează o imagine completă infrastructurii IT și a conturilor privilegiate folosite. Astfel se pot descoperi anomaliile și acțiunile ce pot reprezenta o amenințare.

 

Pentru suport și implementare soluției ManageEngine PAM360, contactați echipa RSD la numărul de telefon 022 210208, sau la adresa de email [email protected]

 

Comments are closed.