RSD unic distribuitor al Bitdefender în Moldova. Împreună cu partenerii noștri reușim să promovăm Bitdefender în topul preferințelor privind cele mai de încredere soluții de securitate cibernetică în Republica Moldova.

Datorită abordării unice, axate pe canale, Bitdefender a creat o rețea puternică de peste 20.000 de parteneri din toată lumea, oferind acces instantaneu la resurse inovative și beneficii care garantează dezvoltarea fiecărei companii.

Partenerii din Republica Moldova, de asemenea pot beneficia de numeroase programe și resurse care să-i ajute în livrarea unor soluții și servicii de securitate de înaltă calitate, marca Bitdefender.  În acest scop, partenerilor Bitdefender li se oferă acces la instrumente de marketing, programe de motivare, sunt desfășurate webinarii și conferințe unde specialiștii Bitdefender explică ultimele noutăți în materie de tendințe, tehnologii și soluții. 

Un astfel de eveniment a avut loc vineri, 18 Februarie.  Bitdefender Business Partners Lunch, i-a reunit pe cei mai activi 10 parteneri ai RSD privind revânzarea produselor Bitdefender în Republica Moldova.

Despre tendințe în securitate cibernetică și previziuni pentru anul 2022, dar și despre actualizările portofoliului de produse Bitdefender ne-au vorbit colegii din România: Călin Vlad, Inside Territory Account Manager și Bogdan Botezatu, Director, Threat Research & Reporting în cadrul Bitdefender.

Despre oportunitățile și beneficiile parteneriatului Bitdefender, a oferit detalii Mihai Moraru, Director comercial al RSD. Menționăm doar câteva dintre ele: 

  • Tehnologie de top. Ușor de implementat
  • Instruire continuă
  • Instrumente financiare
  • Echipă de suport
  • Acces la resurse

Vitalie Bîrsan, Managing Director RSD și Valeriu Elaș, Director tehnic RSD au reiterat angajamentul  RSD de a-și consolida rețeaua de parteneri astfel încât Bitdefender să fie în topul preferințelor privind cele mai de încredere soluții de securitate cibernetică în Republica Moldova.

Program de incentivare dedicat partenerilor Bitdefender

În 2022, RSD are 15 parteneri activi care contribuie la prezența soluțiilor de securitate cibernetică Bitdefender în Republica Moldova, înregistrând o tendință de creștere. Anul acesta, partenerii RSD privind revânzarea soluțiilor Bitdefender pot intra în competiția pentru obținerea unor certificate de incentivare cu valoarea de la 450 la 1350 USD, în baza performanței obținute pe parcursul primului semestru al anului curent.

Bitdefender este un lider recunoscut în domeniul securității IT, care oferă soluții superioare de prevenție, detecție și răspuns la incidente de securitate cibernetică. Milioane de sisteme folosite de oameni, companii și instituții guvernamentale sunt protejate de soluțiile companiei, ceea ce face Bitdefender cel mai de încredere expert în combaterea amenințărilor informatice, în protejarea intimității și datelor și în consolidarea rezilienței la atacuri. Ca urmare a investițiilor susținute în cercetare și dezvoltare, laboratoarele Bitdefender descoperă 400 de noi amenințări informatice în fiecare minut și validează zilnic 30 de miliarde de amenințări. Compania a inovat constant în domenii precum antimalware, Internetul Lucrurilor, analiză comportamentală și inteligență artificială, iar tehnologiile Bitdefender sunt licențiate către peste 150 dintre cele mai cunoscute branduri de securitate din lume. Fondată în 2001, compania Bitdefender are clienți în 170 de țări și birouri pe toate continentele. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.bitdefender.ro

Deveniți partener Bitdefender! Pentru detalii, contactați echipa RSD la adresa de email [email protected], sau la numărul de telefon 022-210-208.

Comments are closed.