RSD ACETI
RSD și ACETI – parteneri pentru dezvoltarea durabilă a domeniului inovațiilor digitale în Republica Moldova!
La data de 18 decembrie 2020, a fost semnat acordul de colaborare dintre Reliable Solutions Distributor și Asociația pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale.
Scopul acordului este de a genera proiecte inovative în regiunea de nord a Republicii Moldova prin implementarea soluțiilor și tehnologiilor informaționale de ultimă oră, cu impact asupra dezvoltării economice și a mediului academic la nivel regional.
Ovidiu Creangă, managing director RSD: „Ne dorim ca prin acest parteneriat să susținem partea de nord a Republicii Moldova, în special Bălțiul și să contribuim, astfel, la dezvoltarea mediului universitar din această regiune, să promovăm inovația, să aducem „viitorul” mai aproape pentru tinerii de aici”.
Menționăm că, un prim proiect pilot în cadrul acestui Acord ar urma să fie implementat la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți. În acest scop, echipa RSD împreună cu ACETI, a efectuat o vizită de documentare la Universitate pentru a stabili necesitățile și oportunitățile de colaborare.
Comments are closed.