Începând din anul 2022, RSD va beneficia în cadrul unui parteneriat  Bittnet Training, parte a Bittnet Group, de sprijin în creșterea, pregătirea și certificarea formatorilor. Obiectivul este de a pune la dispoziție potențialilor participanți o serie de cursuri IT certificate, de la diferiți furnizori. De asemenea, avem în vedere și introducerea unui sistem de certificare bazat pe examene ce vor fi susținute în cadrul unui centru de testare recunoscut la nivel internațional.

”Prin acest parteneriat RSD intră într-o zonă relativ nouă, complementară celei de confort de până în prezent. Da, este o provocare, dar alături de Bittnet Training, suntem convinși că putem răspunde mai mult decât pe măsură. Avem parteneri și clienți dornici de a beneficia de instruire corespunzătoare, certificată internațional, oferită de profesioniști. În sprijinul lor venim cu acest parteneriat.” a declarat Ovidiu Creangă, Managing Director, RSD.

”Suntem entuziasmați de intrarea Bittnet Training pe piața din Republica Moldova prin semnarea acestui parteneriat cu RSD Moldova. Compania are o experiență desăvârșită în sectorul IT&C fiind unul dintre cei mai de încredere parteneri la nivel național în furnizarea de servicii în acest domeniu. Misiunea noastră este de a construi împreună un centru de formare complet dezvoltat în Republica Moldova prin care să furnizăm training-uri live, atunci când acest lucru va fi posibil”, a declarat Cristea Ghiță, Manager, Partner Channel Team, Bittnet Training.

În anul 2022, Bittnet Training și RSD Moldova se așteaptă la un număr de 75-100 de studenți înscriși la cursurile furnizate prin RSD Moldova, iar numărul acestora să se dubleze în fiecare an în următorii doi-trei ani, după ce piața va fi îndeajuns de matură pentru acest tip de cursuri.

Pentru următorii 5 ani, Bittnet Group are ca obiectiv creșterea activității grupului în Europa Centrală și de Est, prin construirea unui grup IT relevant la nivel regional, capabil să răspundă cererii accelerate din această regiune pentru servicii de IT. Parteneriatul cu RSD Moldova este un alt pas în această direcție.

Comments are closed.