SM EN ISO 22301:2020/SR EN 22301:2020. Securitate și stabilitate. Sisteme de management al continuității activității

La data de 16 august 2022, RSD, în rezultatul unui amplu proces de autoevaluare, a primit Certificatul (nr.:44218-40-CA) care confirmă faptul că sistemul de management al companiei noastre este conform cu cerințele SM EN ISO 22301:2020/SR EN ISO 22301:2020.

Astfel, reconfirmăm statutul nostru de companie sigură, performantă și în continuă dezvoltare a proceselor interne pentru a asigura continuitatea operațiunilor și livrarea produselor și serviciilor către clienții noștri.

Datorită implementării procedurilor de business continuity, incidentele perturbatoare, crizele economice, crize de personal și alte momente dificile în activitatea unei companii nu reprezintă un impediment pentru RSD de a-și onora obligațiunile față de clienți și parteneri în domenii precum:

  • Consultanță, comercializare, implementare și suport tehnic în garanție și post garanție pentru software, echipamente IT și de securitate IT, rețele voce-date, accesorii și consumabile aferente echipamentelor IT.
  • Soluții și servicii de procesare, arhivare electronică și protecția datelor, document mangament, captura date din formulare și dezvoltare software.
  • Servicii privind asigurarea securității informației, designul, implementarea și monitorizarea infrastructurii de securitate IT, teste de penetrare și auditarea sistemelor informatice.

Pentru detalii și oferte contactați echipa RSD la adresa de email: [email protected], sau la numărul de telefon 022 210 208.

Comments are closed.