Pe data de 21 octombrie 2021, a avut loc conferința anuală RSD Day. Aflată la a 11-a ediție, anul acesta conferința a avut loc în format mixt – online pe Hopin.com și in-person la Summit Events Conference Center. Evenimentul a reunit peste 150 de participanți – vendori, parteneri locali și clienți ai RSD – cei cu care colaborăm de-a lungul timpului, dar și cu care ne dorim să inițiem parteneriate pentru ca împreună să contribuim la dezvoltarea domeniului IT din Republica Moldova.

“Building solutions to develop and secure businesses!” a fost tema centrală a conferinței, iar împreună cu invitații noștri speciali de la Bitdefender, SAS, Manage Engine, McAfee, Provision, Deep Secure, Cisco, Muk Ucraine, Certind, Netwrix, Senhasegura, Invicti, MailStore, Watchguard, am pus în discuție rolul și importanța soluțiilor IT de securitate în dezvoltarea și protejarea activității organizațiilor.

Au fost abordate subiecte de actualitate și fiind oferit acces direct la informații despre:

  • soluții avansate de securitate cibernetică;
  • analiza datelor și utilizarea acestora în scopul securizării activității și operațiunilor din cadrul organizației;
  • noi valențe ale soluțiilor de detecție și răspuns la amenințările cibernetice; 
  • monitorizare și mentenanță a echipamentelor de rețea;
  • certificări în domeniul IT.

Mulțumim speakerilor, partenerilor și clienților RSD care au fost cu noi, în sală sau online, pentru prezență și contribuție la discuții!

Să ne vedem cu bine și în anul 2022 la RSD Day!

Eveniment sponsorizat de #Bitdefender #ManageEngine #SasInstitute #Certind #Cisco #MukUkraine #Provision #McAfee #DeepSecure

Comments are closed.