Cu 12 ani de experiență în domeniul IT&C și peste 500 de proiecte implementate pe diverse soluții și tehnologii la nivel național, compania RSD continuă procesul de consolidare a poziției de distribuitor și integrator software pe piața din Republica Moldova. Începând cu 3 august 2022, am obținut statutul  de „Partner” în cadrul programului „Partner Connect”, demarat de compania VMware (SUA).

Competențele acumulate, experiența activităților de management și exploatare a sistemelor ce integrează software, precum și diligența în finalizarea cu succes a instruirii teoretice VMware au constituit reperele determinante pentru consolidarea acestei performanțe.

Acest nou parteneriat se transpune în avantaje exclusive pentru diversificarea ofertei RSD și livrarea celor mai performante aplicații pentru virtualizare serverelor.  

VMware este o companie americană, care dezvoltă software de virtualizare. Compania are sediul în Palo Alto, California, fiind fondată în anul 1998. Numele companiei provine de la prefixul „VM” care înseamnă „mașină virtuală” și cuvântul „ware”. VMware rulează pe Microsoft Windows, Linux și Mac OS X.

Despre VMware Partner Connect program

Începând cu 2019, compania VMware se află în proces de tranziție spre o nouă etapă de extindere a parteneriatelor sale strategice. Scopul global a fost definitivat în cadrul programului VMware Partner Connect, proiect anunțat la Summitul „Leadership Partner” din 2 aprilie 2020. Partner Connect stabilește principiile directoare „Simplificare, Alegere, Inovație” ca piloni esențiali pentru planurile de creștere a companiilor partenere.

În acest sens, Partner Connect dezvoltă o latura flexibilă pentru a permite alinierea constructivă a modelelor de afaceri a companiilor-partenere la strategiile prioritare din domeniul IT adoptate în cadrul programului.

Pentru detalii și oferte contactați echipa RSD la adresa de email: [email protected], sau la numărul de telefon 022 210 208.

Comments are closed.