Pe data de 28 Martie, RSD a organizat un atelier de lucru dedicat Soluțiilor #ManageEngine – instrumente de acces protejat la resursele instituțiilor și de consolidare a capacității de muncă a echipelor.

La eveniment, în calitate de speakeri, au participat reprezentanții ZOHO Corporation responsabili de diviziunea ManageEngine dl Benett Barathi – Associate Director și dl Jagan Palaniswamy – Senior technical consultant. De asemenea, cu detalii și particularități despre aplicarea soluțiilor ManageEngine în instituțiile locale, au prezentat informații colegii noștri  Mihai Moraru, director comercial RSD și Nicolai Sîrbu, inginer software.

Evenimentul a reunit manageri, sefi de departamente IT, precum și ingineri din sistemul bancar, instituții de educație, agenții guvernamentale și agenți economici. 

În cadrul atelierului au fost puse în discuție:

  • Poziționarea soluției ManageEngine la nivel global în domeniul managementului serviciilor, operațiunilor, Active Directory și securitate
  • Gestionarea și protejarea identitaății digitale a utilizatorilor cu soluțiile ManageEngine Privileged Access Management
  • ServiceDesk Plus – un software complet de help desk și de gestionare a activelor
  • Monitorizarea rețelelor și serverelor companiei cu solutia OpManager

ManageEngine este un furnizor de soluții software destinate managementului IT, cu accent pe simplificarea sarcinilor asociate administrării și monitorizării infrastructurii IT. Manage Engine a dezvoltat peste 120 de produse ce acoperă tot ceeea ce are nevoie departamentul IT pentru gestionarea instrastructurii IT.

Soluțiile ManageEngine furnizează clienților un mod unificat de gestionare și control asupra întregii infrastructuri IT: rețea, servere, workstations, dispozitive mobile, parole/credențiale și audit.

Mai multe detalii despre portofoliul de produse ManageEngine găsiți aici

 

RSD este unicul partener al ManageEngine în Republica Moldova. Pentru detalii și oferte contactați echipa RSD la adresa de email: [email protected], sau la numărul de telefon 022 210 208.

 

Comments are closed.