Evenimente

RSD în imagini

Vizualizează evenimentele noastre

RSD Events 2024

Bitdefender Day 2024: Împreună pentru un mediu digital mai sigur

Chișinău, 6 iunie 2024 – RSD, distribuitor unic al Bitdefender în Republica Moldova, a organizat evenimentul anual „Bitdefender Day” în incinta Digital Park din Chișinău. Evenimentul a reunit 90 de participanți, inclusiv specialiști IT din sectorul public și privat, parteneri, precum și reprezentanți ai companiei Bitdefender și ai RSD. În cadrul evenimentului, participanții au avut ocazia să descopere cele mai noi inovații în securitatea cibernetică și să discute despre colaborări viitoare pentru protejarea împotriva amenințărilor cibernetice.

RSD Events 2023

Workshop: Gestionarea și analiza datelor cu Cloudera Hybrid Data Platform

Workshop-ul „Introducing Cloudera Hybrid Data Platform” din 20 octombrie 2023, organizat de Reliable Solutions Distributor în colaborare cu Cloudera, a fost un eveniment de marcă pentru cei interesați de tehnologii de ultimă oră și soluții inovatoare în domeniul prelucrării datelor. Acest eveniment a oferit participanților oportunitatea de a învăța despre Cloudera Hybrid Data Platform și de a participa la o experiență practică fascinantă.

RSD Day 2023: Soluții strategice de securitate cibernetică în afaceri

Pe data de 19 octombrie 2023, RSD a organizat evenimentul anual de referință pentru comunitatea de securitate cibernetică și apărare, „Annual Conference: RSD Day 2023.”  Acest eveniment a fost un forum de excelență pentru cei pasionați de securitate cibernetică, aducând laolaltă gânditori de top, experți și profesioniști din industrie pentru a explora cele mai recente inovații și soluții în acest domeniu vital.

În cadrul Conferinței au fost prezentate soluțiile de securitate și infrastructură IT de la #Bitdefender, #Cloudera, #ManageEngine, #Eaton, #Avigilon, #Trellix

Conferința Bitdefender Day: Răspuns la provocările globale de securitate cibernetică!

Peste 90 de participanți, reprezentanți ai mediului de afaceri din sectoarele: telecomunicații, educație, medicină, IT&C, utilități, bancar, precum și reprezentanți ai instituțiillor statului – parteneri și clienți ai RSD au participat astăzi la Conferința “Bitdefender Day: Răspuns la provocările globale de securitate cibernetică”! Ne-am reunit pentru a discuta despre riscurile de securitate cibernetică la nivel global și soluțiile pe care le avem pentru a face față acestei provocări în continuă creștere. Evenimentul a fost și un bun prilej pentru a celebra 10 de când Reliable Solutions Distributor este unicul distribuitor oficial al Bitdefender în Republica Moldova! La final de eveniment, am celebrat obținerea roadelor frumoase printr-o ceremonie de premiere a partenerilor și membrilor echipei #RSD care au o contribuție deosebită în promovarea soluției de securitate cibernetică #Bitdefender în Republica Moldova. Felicitări! Moraru Mihail Cristian Tatarov SRL TecServ, SRL RTS ONE și SRL CompGrup.

Workshop Metode de autentificare și securizare moderne 2023

Pe data de 27 aprilie 2023, RSD a organizat un atelier de lucru dedicat soluțiilor de top în materie de autentificare și securizare.  Agenda evenimentului a inclus următoarele subiecte: Data Security, prezentat de Alexandru Vînătoru și Andrei Letcanu – reprezentanți ai Thales DIS România, FIDO și PKI – tehnologii care soluționează provocări legate de autentificare, prezentat de Mircea Mugur, reprezentant al Thales Cloud Protection&Licensing, Sistem de gestionare al credențialelor, prezentat de John Asan, reprezentant al Versasec Certificate digitale și semnături electronice, prezentat de Andrei Sebe, reprezentant Certsign

Evenimentul a reunit manageri, sefi de departamente IT, precum și ingineri din sistemul bancar, instituții de educație, agenții guvernamentale și

agenți economici. 

Workshop #ManageEngine

La data de 28 Martie 2023, RSD a organizat un atelier de lucru dedicat instrumentelor de acces protejat la resursele instituțiilor și de consolidare a capacității de muncă a echipelor. Evenimentul a reunit manageri, sefi de departamente IT, precum și ingineri din sistemul bancar, instituții de educație, agenții guvernamentale și agenți economici. în calitate de speakeri, au participat reprezentanții ZOHO Corporation responsabili de diviziunea ManageEngine dl Benett Barathi – Associate Director și dl Jagan Palaniswamy – Senior technical consultant. De asemenea, cu detalii și particularități despre aplicarea soluțiilor ManageEngine în instituțiile locale, au prezentat informații colegii noștri Mihai Moraru, director comercial RSD și Nicolai Sîrbu, inginer software.

Conferința Regională: Dezvoltarea capacităților organizațiilor pentru prevenirea și reacția urgentă la incidentele de securitate cibernetică

În ziua de 23 februarie 2023 a avut loc Conferința Regională “Dezvoltarea capacităților organizațiilor pentru prevenirea și reacția urgentă la incidentele de securitate cibernetică” care a reunit peste 30 de reprezentanți ai mediului de privat, dar și ai administrațiilor publice locale din regiunea de nord a Republicii Moldova. De menționat prezența reprezentanților municipalităților Bălți și Edineț, care actualmente implementează un proiect „Edineț – oraș cu perspectivă de viitor” inclusiv prin acces la un sistem smart de guvernare locală.

RSD Events 2022

RSD Day 2022 - editia a XII-a

La data de 12 Octombrie 2022, a avut loc RSD Day, eveniment anual, aflat la a 12-a ediție. Conferința a reunit partenerii și clienții RSD pentru a discuta noutăți, tendințe și provocări în industria IT.
Anul acesta, tema conferinței RSD Day a fost dedicată subiectului digitalizării – “Essentials for Digitalization” – evenimentul fiind una dintre puținele ocazii de a afla despre soluții care răspund nevoilor de digitalizare chiar de la creatorii acestora.

IBM Day 2022

La data de 22 septembrie 2022, RSD în calitate de Gold Business Partner al IBM a organizat conferința IBM Day. IBM Day, a reunit parteneri și clienți din domeniile financiar, bancar, telecomunicații, sănătate, utilități, precum și administrație – organizații din domeniul public și privat care deja utilizează soluțiile IBM sau care ar putea beneficia de avantajele soluțiilor IBM. La conferință au fost prezentate soluții și produse ale companiei IBM – soluții care răspund necesităților actuale ale organizațiilor ce decid să treacă prin procesul de transformare digitală.

Bitdefender Day 2022

9 iunie 2022 #BitdefenderDay – un eveniment de referință în industria IT din Republica Moldova, organizat de #RSD – distribuitor oficial al #Bitdefender în Republica Moldova! Bitdefender Day a reunit peste 100 de participanți – analiști în securitate cibernetică, specialiști în tehnologii informaționale, parteneri și clienți ai RSD care implementează soluțiile Bitdefender, precum și pe cei care sunt interesați să cunoască mai multe despre tehnologiile de top în lupta cu atacurile cibernetice din ce în ce mai complexe din întreaga lume.

RSD Events 2021

RSD DAY 2021 - ediția a XI-a

Conferința anuală RSD Day. Aflată la a 11-a ediție, în 2021 conferința a avut loc în format mixt – online pe Hopin.com și in-person la Summit Events Conference Center. Evenimentul a reunit peste 150 de participanți – vendori, parteneri locali și clienți ai RSD.

RSD Events 2020

BANKING A 360 ° VIEW

Eveniment dedicat sectorului financiar și bancar, în cadrul căruia au fost discutate provocările din domeniu și soluțiile pe care le propunem pentru a le aborda. 20 Februarie 2020, Hotel Bristol Central, Chișinău

RSD PARTNER’S MEETING

Un eveniment despre beneficiile colaborării cu RSD și Bitdefender. 17 ianuarie 2020, Hotel Flowers, Chișinău

BITDEFENDER PARTNER'S DAY

Conferință dedicată celor mai recente noutăți în domeniul securității cibernetice cu ocazia tradiționalului eveniment organizat de RSD și Bitdefender. 20 Februarie 2020, Hotel Bristol Central, Chișinău