Evenimente

RSD în imagini

Vizualizează evenimentele noastre

RSD Day 2022 - editia a XII-a

La data de 12 Octombrie 2022, a avut loc RSD Day, eveniment anual, aflat la a 11-a ediție. Conferința a reunit partenerii și clienții RSD pentru a discuta noutăți, tendințe și provocări în industria IT.
Anul acesta, tema conferinței RSD Day a fost dedicată subiectului digitalizării – “Essentials for Digitalization” – evenimentul fiind una dintre puținele ocazii de a afla despre soluții care răspund nevoilor de digitalizare chiar de la creatorii acestora.

IBM Day 2022

La data de 22 septembrie 2022, RSD în calitate de Gold Business Partner al IBM a organizat conferința IBM Day. IBM Day, a reunit parteneri și clienți din domeniile financiar, bancar, telecomunicații, sănătate, utilități, precum și administrație – organizații din domeniul public și privat care deja utilizează soluțiile IBM sau care ar putea beneficia de avantajele soluțiilor IBM. La conferință au fost prezentate soluții și produse ale companiei IBM – soluții care răspund necesităților actuale ale organizațiilor ce decid să treacă prin procesul de transformare digitală.

Bitdefender Day 2022

9 iunie 2022 #BitdefenderDay – un eveniment de referință în industria IT din Republica Moldova, organizat de #RSD – distribuitor oficial al #Bitdefender în Republica Moldova! Bitdefender Day a reunit peste 100 de participanți – analiști în securitate cibernetică, specialiști în tehnologii informaționale, parteneri și clienți ai RSD care implementează soluțiile Bitdefender, precum și pe cei care sunt interesați să cunoască mai multe despre tehnologiile de top în lupta cu atacurile cibernetice din ce în ce mai complexe din întreaga lume.

RSD DAY 2021 - ediția a XI-a

Conferința anuală RSD Day. Aflată la a 11-a ediție, în 2021 conferința a avut loc în format mixt – online pe Hopin.com și in-person la Summit Events Conference Center. Evenimentul a reunit peste 150 de participanți – vendori, parteneri locali și clienți ai RSD.

BANKING A 360 ° VIEW

Eveniment dedicat sectorului financiar și bancar, în cadrul căruia au fost discutate provocările din domeniu și soluțiile pe care le propunem pentru a le aborda. 20 Februarie 2020, Hotel Bristol Central, Chișinău

RSD PARTNER’S MEETING

Un eveniment despre beneficiile colaborării cu RSD și Bitdefender. 17 ianuarie 2020, Hotel Flowers, Chișinău

BITDEFENDER PARTNER'S DAY

Conferință dedicată celor mai recente noutăți în domeniul securității cibernetice cu ocazia tradiționalului eveniment organizat de RSD și Bitdefender. 20 Februarie 2020, Hotel Bristol Central, Chișinău