SIEM

IBM Security QRadar

SIEM

Ce este IBM Security QRadar SIEM?

Vizibilitate centralizată și analiză de securitate inteligentă pentru a detecta, investiga și răspunde la amenințările critice de securitate cibernetică. IBM QRadar Managementul Evenimentelor și al Securității Informațiilor (SIEM) ajută echipele de securitate să detecteze, să prioritizeze și să răspundă la amenințările din întreaga întreprindere. Ca parte integrantă a strategiilor dvs. XDR și zero trust, SIEM combină și analizează automat datele de la mii de dispozitive, end-point-uri și aplicații din rețeaua dvs., oferind alerte unice, prioritizate pentru a accelera analiza și remedierea incidentelor. QRadar SIEM este disponibil pentru medii on-premise și cloud.

 

Managementul informațiilor de securitate și al evenimentelor (SIEM) a evoluat pentru a include analize avansate, cum ar fi analiza comportamentului utilizatorului (UBA), informații despre fluxul de rețea și inteligența artificială (AI) pentru a accelera detectarea.

De asemenea, se integrează perfect cu platformele de orchestrare, automatizare și răspuns de securitate (SOAR) pentru răspuns și remediere la incidente. SIEM poate fi îmbunătățit prin consultanță și servicii gestionate pentru a spori programele de management al amenințărilor, managementul politicilor și personalul de securitate. co

IBM QRadar SIEM

Studiu de caz. Află detalii despre produs din experiența utilizatorilor IBM QRadar SIEM.

Beneficiile SIEM

Identificați amenințările interne. Descoperiți activități suspecte ale utilizatorilor ce pot indica asupra compromiterii credențialelor sau asupra unei amenințări din interior.

Detectați amenințări avansate. Obțineți o detectare precisă, în timp real a amenințărilor, reunind mai multe evenimente aparent cu risc scăzut pentru a găsi atacul cibernetic cu risc ridicat în curs.

Securizați cloud-ul. Identificați riscurile ascunse în medii hibride multicloud și a sarcinilor de lucru containerizate.

Descoperiți exportul neautorizat al datelor. Corelați evenimente precum inserarea de USB-uri, utilizarea serviciilor de e-mail personale, stocarea neautorizată în cloud sau imprimarea excesivă.

Gestionați conformitatea. Gestionați riscurile de conformitate pentru o varitate de reglementări precum GDPR, PCI, SOX, HIPAA.

Monitorizați securitatea OT și IoT. Centralizați monitorizarea pentru soluțiile OT și IoT pentru a identifica activitățile anormale și potențialele amenințări.

Caracteristicile SIEM

Specificațiile SIEM

Vizibilitate în diverse medii

Problemă: Lipsa de perspectivă în mai multe medii de securitate și IT. Soluție: obțineți informații centralizate asupra jurnalelor, fluxurilor și evenimentelor în medii on-prem, SaaS, IaaS și multicloud hibride, cu sute de integrări predefinite. Colectați cu ușurință jurnalele de la orice serviciu cloud folosind API-ul REST.

Detectarea amenințărilor în timp real

Problemă: Căutările manuale de amenințări necesită prea multe ore și prea multe resurse. Soluție: Detectați amenințările cu analize avansate și informații despre amenințări, impregnate cu expertiză profundă în protejarea companiilor Fortune 100. Investigați automat jurnalele și fluxurile de rețea pentru a detecta amenințările și pentru a genera alerte prioritizate pe măsură ce atacurile progresează prin lanțul de distrugere.

Triaj automat, prioritizat

Problemă: procesele de triaj manual ocupă timp prețios analistului și îi îndepărtează de alte activități. Soluție: Forțați să multiplicați echipele de securitate cu investigații bazate pe inteligență artificială care prioritizează și automatizează triajul - rezultând o îmbunătățire de până la 60 de ori a vitezei investigației.

Conținut de conformitate predefinit

Problemă: Auditurile pentru mandatele de conformitate în continuă schimbare necesită timp și sunt manuale. Soluție: automatizați sarcinile de raportare a conformității cu conținut predefinit pentru reglementările majore de conformitate, cum ar fi PCI, GDPR, HIPAA și multe altele.

Răspuns mai rapid la amenințări

Problemă: Procesele de răspuns la incident sunt manuale și nu sunt standardizate sau repetabile. Soluție: Răspundeți la amenințări mai rapid și mai eficient cu orchestrare și automatizare, management de caz și manuale dinamice furnizate de integrarea strânsă cu IBM Security™ SOAR

Pentru detalii și oferte despre produsul IBM QRadar SIEM, contactați echipa RSD la [email protected]

sau la numărul de telefon 022 210 208